Creatief met ingrediënten en smaken.

Voor elke klant en ieder seizoen een gepaste Sweetbird siroop.

Met Sweetbird siropen ga je creativiteit aan met ingrediënten en experimenteer je met unieke smaken. De meer dan 40 heerlijke siropen zorgen ervoor dat geen enkel drankje in jouw zaak nog hetzelfde is. Ontdek de kunst van Sweetbird waarmee je elke klant verrast. Keer op keer!

Ervaar de verschillende voordelen

Unieke smaken

Van klassieke smaken zoals vanille en karamel tot unieke smaken zoals pistache en marshmallow, er is voor elk wat wils. Met een ruim assortiment aan smaken vinden klanten altijd iets dat bij hun voorkeur past. Of ze nu op zoek zijn naar traditionele favorieten of verrassende, nieuwe combinaties.

Kwaliteit & duurzaamheid

Alle Sweetbird siropen zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en volledig veganistisch. Met de goedkeuring van The Vegan Society, geniet je van de rijke smaken, wetende dat ze vriendelijk zijn voor jou én de planeet.

Creativiteit

Warme dranken een betere dimensie geven, koude drankjes naar een hoger niveau tillen of experimenteren met cocktailcreaties? Met Sweetbird siropen combineer je creativiteit met veelzijdigheid. Laat jouw creativiteit de vrije loop en maak drankjes die zowel heerlijk als uniek zijn!

Wil je een sample aanvragen?

<p>Koffie en thee, het zit in ons bloed!</p>

Koffie en thee, het zit in ons bloed!

Bij Viva Sara delen we onze passie in elk kopje dat we schenken.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×