Maak kennis met ons team

Peter Deprez

Als kind kocht hij ooit 1 oude koffiemolen op de rommelmarkt en de vonk sloeg over. Dat ene pronkstuk werd een gans museum en Peter trad vol passie in de voetsporen van vader Fernand. Van hem leerde hij het koffiebranden. En hoe…
Hij mag zich intussen tweevoudig Belgisch kampioen barista noemen, vertegenwoordigde ons land al op het WK en heeft nu een nieuwe missie: ook thee de aandacht geven die het verdient.

Bart Deprez

Genoot zijn opleiding aan de Hotelschool in Koksijde. Hospitality en klantenservice kennen dus geen geheimen voor hem. Hij droomde er ooit van om in de States een hotel te runnen, maar bouwde zijn liefde voor het internationale op een andere manier uit. Bart is sinds jaren gewaardeerd bestuurslid van de World Specialty Coffee Organisation. De mondiale trends die hij er opsteekt, zet het vizier van Viva Sara niet alleen op scherp. Het zorgt ook voor koffievrienden over de hele wereld.

Fernand Deprez

Ere wie ere toekomt, het was vader Fernando die het pad voor zijn zonen effende.
In 1987 gaf hij een zekere job in de bouwsector op voor een missie: koffie dichter bij het grote publiek brengen. Hij opent het Kortrijks Koffiehuis in de Leiestraat om enkele jaren het iconische Sara Koffie over te nemen. De Viva Sara-trein is definitief vertrokken. Nu kijkt Fernand nog steeds kritisch maar trots mee over de schouders van zijn zonen.

Catherine Deprez-Pattyn

Alhoewel haar gestalte dat niet meteen doet vermoeden, kunnen we gerust stellen dat moeder Catherine de grande dame van de koffie genoemd mag worden. Stijlvol aanspreekpunt voor de klanten in de shop, discreet klankbord voor haar zonen, gedreven bezielster van de sociale projecten van Viva Sara; het mag duidelijk dat koffie en thee ook Catherine niet loslaten…

… en de zovele enthousiaste vivarista’s…

Viva Sara zou Viva Sara niet zijn zonder de inzet en het enthousiasme van de hele ploeg. 
Van de theepakkers tot de brander, van de grafisch vormgeefster tot het winkelpersoneel: 
Samen leggen ze elke dag hun hart in Viva Sara.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×