Vruchtensappen

De vruchtensappen en nectars van Alain Milliat zijn heerlijk en vol van smaak. Ze bevatten geen toegevoegde suikers, geen additieven, geen kunstmatige aroma's en geen conserveermiddelen. Elk fruit wordt zorgvuldig geselecteerd en met de hand geplukt op het perfecte rijpingsmoment, rechtstreeks uit de boomgaarden, voor een zeldzame en unieke smaakbeleving.

Alle vruchtensappen

IT'S COCKTAIL TIME! 

STRAWBERRY ROSSINI

Geniet van deze goede huiscocktail, gemaakt met onze Alain Milliat aarbeien nectar.
Laten we kennismaken met de Rossini. Hij is minder bekend dan zijn neef de Bellini maar de Rossini blijft een hoogvlieger in de Italiaanse Cocktail wereld.
Het recept is eenvoudig. Gelijke delen Strawberry nectar en Prosecco.
Voor degenen die de voorkeur geven aan mocktails kan je de prosecco ook vervangen door bruisend water!

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  • Giet eerst de nectar in het glas en voeg dan de Prosecco toe.
  • Eventueel een scheutje vers limoensap om de smaak wat te versterken.
  • Werk af met een verse aardbei op de rand van het glas.

 

De geschiedenis van de cocktail. De Rossini is een Italiaanse cocktail. Hij is de neef van de Bellini. Net als hij wordt zijn recept rechtstreeks per glas gemaakt en bevatten ze allebei prosecco vermengd met een heerlijke vruchtensap. Perziken voor de Bellini, aardbeien voor de Rossini. Deze cocktail dankt zijn naam aan de Italiaanse componist Gioachino Rossini, die erg gehecht was aan de stad Venetië. De Rossini-cocktail zou in de jaren 40 zijn gemaakt door Giuseppe Cipriani, de beroemde barman van Harry’s Bar in Venetië.

Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate consumeren.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×