Academy

Leer meer over het schenken van koffie & thee.

Je kan bij Viva Sara geregeld terecht voor boeiende barista-workshops of interessante lezingen over thee.
Wil je op de hoogte blijven van onze Academy? Schrijf je in via onze nieuwsbrief.

NIEUW

Introductie in de koffiewereld.

Tijdens deze introductie nemen we je mee in de wereld van koffie en leer je de verschillende smaken en de karakteristieke trekken van koffie proeven en analyseren. We bieden een koffieproeverij aan, waar er verschillende koffies geproefd worden. Dit is een workshop voor iedereen die van koffie houdt en heb je geen ervaring nodig. Daarboven op breng je ook een bezoek aan onze koffiebranderij. Reserveer nu je plekje, want de plaatsen zijn beperkt. Max 12 personen.

Workshop: Introductie in de koffiewereld.
Waneer: dinsdag 29 november 2022.
Uur: van 18u tem 21.00u.
Waar: Branderij & Theepakkerij Viva Sara - Jagershoek 4 - 8570 Vichte
Prijs: 70 euro per persoon.


 VOLZET         
 

BINNENKORT

Introductie in de thee wereld.

Ben je helemaal nieuw in de theewereld? Misschien ben je al reeds een theeliefhebber en wil je er meer over weten? Naast uitleg over de herkomstlanden, productiemethodes, bladklassen; proeven we ook verschillende thee- en infusiesoorten. Een kopje ‘thee’ degusteren zal nooit meer hetzelfde zijn.

BINNENKORT

Introductie in de barista wereld.

Drink je graag espresso, cappuccino of liever een long black? Koffieliefhebbers zijn van harte welkom bij onze workshop. Je leert tijdens de Barista workshop de handelingen ter bereiding van een correcte espresso, het opstomen van melk en basis latte art. Leuk om te doen en heerlijk om verse koffiesoorten te bereiden en proeven! Geen ervaring vereist, wel een passie voor koffie en een leergierigheid!
Max 12 personen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×